Noll fantasi

Mmm precis, hur kul är det då att skriva?
Kände att jag trots denna idétorka var tvungen att plita ner några rader, mest för att Jönsson tyckte jag klagar på henne utan att själv vara bättre. Vilket hon visserligen har jäkligt rätt i

Hösten är här och jag känner bara BLÖÖÖÖ. Det är kallt, det regnar, blåser..isch. Men det är fint ute, alla färger och så är ju trevligt, en fröjd för ögonen som det så fint heter.
Nåt som inte är så fröjdefullt med denna årstiden är vara ute + massa hårig hund = hela skogen i huset och massa ogenomträngliga tovor på hela hunden :( Men va fan gör man? Hunden måste ut och jag kan inte gärna raka honom, eller? Fick nåt fint tips på sökträningen. Iom att den utförs i skogen bland diverse löv, grenar och gyttja så blir ju iaf min hund väldigt smutsig och tovig. " Ja men du kan ta knästrumpor till barn och klippa av foten på dom, sen kan du trä själva strumpskaftet på hundens ben, så blir det inte massa grenar och smuts i pälsen"
Jo men goddag yxskaft, haha, skrattar åt tanken. Gizze i knästrumpor...haha. Tror ni inte det hade klätt honom?


                                                                                  


Nåja, dagen som gått har inte varit så hemskt spännande eller underhållande. Gick en runda med Carro, Zacko och Gizmo. Skönt att prata lite skit. Zacko fick för sig att han skulle in i nån hage och jag tänkte inte på det, han var ju kopplad och jag fortsatte gå och han också, tills han satte elstängslet i nacken, fick en stöt och var helt övertygad om att det var Gizmo som låg bakom spektaklet, varpå Gizmo får sig en rejäl avhyvling utan att fatta nånting. Sen gick Zacko som ett ljus vid min sida...tänk vad lite el kan göra ;)


nä, nu får det vara nock. Ajö


en sömntutas dagbok

haha..mm lite så är det.
klockan ringde första gången vid 06.35...ett par snooze hann nog passera innan jag reflekterade över det, samt att jag hann läsa ett par nyinkomna sms...sen ringde luren, då fick man ju vara så vänlig och svara och prata lite...klockan var då 07.08...jag börjar jobba(praktisera) 08.30.
Nåja, efter en liten stunds samtal slumrade jag lite till...runt 07.25 fick det vara nog. jag var nu tvungen att asa mig ur sängen, ut ur täckets underbart varma värld och nästan hoppa in i duschen, i mitt språng hann jag klappa hunden lite snabbt, han sov nämligen mitt i  dörrhålet i godan ro såklart.
stod i duschen på tok för länge i på tok för varmt vatten, men vem orkar bry sig? det är ju skööönt, vill inte ut ur duschkabinen till den kalla luften..
in på rummet och tände lampan...funderade ett slag på vad jag skulle ha på mig dagen till ära, haha. medan jag satt där i min handduk och funderade kom jag fram till att jag duschat så varmt så jag svettades, tur att jag är ren tänkte jag i mitt stilla sinne, annars hade jag ju luktat illa och då hade hela duscharrangemanget varit helt i onödan...jag hann även skicka ett och annat sms samtidigt som dagens outfit passerade framför ögonen.
reste mig från sängen och tänkte att en bra början bör ju vara underkläder...hmm, ja jo där börjar vi.
precis i det ögonblick då jag skulle släppa handduken för att få kläder på min arma kropp kom jag på det, släck lampan!!! har ju mitt fönster mot grannens köksfönster, visserligen såg det inte ut som att hon var uppe, men OM, då kanske hon vill äta utan att ha mig spritt språngande mitt i blicken...
iaf, när det sen väl kom till outfiten för dagen så blev den inte alls genomtänkt, som vanligt...tog det som såg skönt ut, som vanligt...tsss

well, jag kom till jobbet enbart några minuter sen...personalen har handledning till 12 och jag och Viktor (en annan stackars praktikant) sitter här och fördriver tiden...hur kul är det? Jag hade ju typ kunnat sova till...halv elva!

och du jönsson, skriv lite oftare...behöver nåt kul att läsa ;)

tristess

vissa dagar är bara fyllda med ingenting alls
så himla tradigt!!!
visserligen är det helt och hållet upp till mig själv att skapa en så kallat meningsfull vardag, som vi traggar på tjejerna på jobbet om dag in och dag ut, men jag själv, jag har ingen. i alla fall inte idag! :(

det enda vettiga jag har gjort idag är det faktum att jag varit på klubben och tränat min arme hund. han var faktiskt superduktig och gjorde precis vad han skulle nästan hela tiden, vilket är bra! men jag kan ju inte vara där i timmavis bara för att ha nåt att göra?!

vad gör alla andra människor en helt vanlig sketen måndag?
jobbar, skola, u name it. det är nackdelen med att jobba som vi gör. man är alltid ledig när ingen annan är det och det är twåkit i längden!!

nåja, får väl ta mig i kragen och städa mitt flickrum, mitt alldeles egna lilla flickrum :( fy farao

live on the coke side of life


på min vita springare...

eller i min vita volvo 855 kanske jag ska säga

Igår var vi alltså i Ängelholm och tittade på den vita bilen som jag nämnde igår
Guess what? Nu står den här på uppfarten...ja, det blev en vit bil.
Jag har sen den dagen jag tog körkort (exakt 5 år sen idag för er som är intresserade) sagt att jag inte ska ha en vit bil, jag är nu inne på min tredje...hur kan det bara bli så?
är det min dåliga karaktär som gör det? eller kanske det helt enkelt är meningen att jag ska ha en vit bil? Kanske nån högre makt anser att jag har så lite meningslöst att göra i mitt liv så jag faktiskt har tid att tvätta bilen avigt och rätt ;)
Hur som helst så valde jag alltså att köpa mig en vit bil, mest för motorns skull :P den går med andra ord ganska bra, ganska fort och det uppskattar jag...mycket

Min första vita bil är ett kapitel för sig själv. pappa ville köpa mig en bil när jag hade tagit mitt körkort, för att slippa konflikter när jag lånar familjens bil. det skulle naturligtvis inte vara en dyr bil, mest nånting som tog mig dit jag ville. dock hade jag vissa krav;
1) den fick inte vara vit
2) den skulle ha servostyrning
det hela resulterade i en gammal mazda 626. en vit skapelse utan servo...wieho, lyckan var fullständig, haha.
den kom sedemera att kalla Argebiggan, döpt efter nummerplåten. tills den dagen min vän rebecka fick syn på underverket och utbrast "det ser ut som en polsk bärplockarbil". därmed var argebiggan omdöpt

nr 2 i min vita collection var toyotan som lämnade vårt hem för någon vecka sedan. ett litet krutpaket, dock aningens för liten för att få plats med två hundar + förare.

nog om det.

jönsson. jag gillar även den mörka bakrgunden, du gör som du vill med det, är hur nöjd som helst ändå :)

kom just på att det nog inte är så hemskt intressant att läsa om mina bilar, men å andra sidan är det ingen som vet att kag skriver blogg förutom du J, så du får hålla tillgodo med detta än så länge ;)

i sann i-lands anda...

jag är just nu mitt inne i en viktig process, nämligen den att byta bil. låter kanske simpelt, som om det vore gjort i en handvändning, men icke. det skulle säkert kunna vara så enklet och snabbt avklarat, men nej, nu är det ju så att när man lever i ett land som sverige och inte tillhör den lidande skaran som varje dag kämpar för sin överlevnad....då ställer man krav.
när jag kom på mig själv med detta blev jag rädd.
jag behöver en ny bil, men det ska inte vara vilken bil som helst...ohhh nej.
det ska nämligen vara en volvo 855. so far so good.
sen är det bara det lite halvknixiga att:

-den får inte vara klarröd (alla har det, sorry jönsson, inget ont om din gamla bettan eller vad hon kan tänkas heta)
-helst inte vit (fast nu har jag hittat en skitfin vit bil) rosten syns så tydligt och man måste tvätta massa
- pappa säger - inte silver, pga rost syns
-det får inte vara automatare, pisstradigt att köra
-den nästan måste ha drag
- den MÅSTE ha rails, annars ser den fattig ut (mmm ok, jag är fattig, men om jag lägger dit ett par kr extra för lite rails så kanske skenet bedrar? )
- fälgarna ska helst vara snygga, inte plåtisar med fula kapslar
- den ska helst inte ha gått för långt...25000 mil är ganska lagom
-den ska helst vara årsmodell 95, väldigt gärna nyare
-den får kosta max 30 000, gärna 23
-ac är absolut ingen nackdel, men då måste den ju funka ;)
-taklucka skulle vara pricken över i:et men jag förväntar mig inte att det ska finnas

Nååå....hur tror ni att jakten går då? Jodå, det har funnits ett par alternativ.
Igår skulle vi kört till falkenberg och tittat på en svart med taklucka, den uppfyllde liksom ALLA mina krav...sen kom nån snorvalp och bjöd mer i lördags, så han som sålde den struntade i oss...pucko, nån tusenlapp hit eller dit, vi ville ju ha den :(

nu har jag hittat en ny...gissa färg!? VIT, jag som inte skulle ha en vit...men den är fin, har stark motor och så...är väl mest bara att tvätta den som jag drar mig för. Hålla på med det vareviga vecka:(
Usch, låter så jälva bortskämd. "ohhh måste jag tvätta bilen, min egen bil som jag köpt för egna pengar"
Idiot, tänk på de stackars människorna som inte ens har råd att köpa en penna och kunna gå i skolan, eller som inte har råd att gå till doktorn med sina barn...de måste titta på oss med förakt i blicken, fan med all rätt, blir förbannad på världen.

kanske skulle strunta i att köpa bil och skicka pengarna till frälsningsarmén eller nåt.....bara det att då måste jag cykla med båda hundarna till alla aktiviteter..vill vi ha mig kvar i livet är det nog ingen bra idé....

Men jag kanske kan sänka mina krav lite...en vit bil kanske faktiskt duger



tack kära jönsson igen för den fiiiina designen :)

vad har jag nu gjort för dumt?

ja detta hade man väl aldrig trott om sig själv, sitta här och blogga va?

vet inte precis om jag kommer bli den mest energiska bloggförfattaren, men det kan ju vara kul att ha möjligheten om ifall att man andan skulle falla på ;)

det är ditt fel jönsson, bara för att jag tycker det är så kul att läsa din blogg....kommer aldirg nånsin att nå upp till din mycket beundransvärda nivå, det är bara att inse. jag kommer för alltid att vara en "wannabe-jönsson". sorgligt va?!?

vill iaf tacka dig kära jönsson för den fina designen du skapat åt mig :) sånt fattar jag ju inte mig på.

dags att inta ryggläge nu.

får väl se när jag återkommer


tjing

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0