MH

Ja idag har vi varit i Ronneby, det var ju dags för Gizmos mh-test.
Måste säga att jag är stolt över min älskade hund!
Han har verkligen skött sig exemplariskt idag och överraskat mig med sitt lugn (som dock inte är genomgående i vardagen), men idag tog han det mesta med ro!
När vi var klara så sa beskrivaren att jag gärna fick sätta honom i hennes bil, där hon hade ett fack ledigt, för hon ville hemskt gärna ta med sig hunden hem, hon tyckte sååå mycket om honom!
Det största för mig idag var att jag fick omtalat för mig flera gånger att Gizmo verkligen är trygg och känner sig säker med mig, vilket glädjer mig massor!!
Ett litet misstag på lilla jakten bara, hade jag gett honom ett släppkommando så hade han tagit den direkt, nu frågade han om lov och det blev lite dumt...men men, jag är väldigt glad att han faktiskt frågade om lov, då har ju träningen gett resultat och han sticker inte bara hipp som happ.
Alla var väldigt imponerade över min hund och jag kan inte annat än att vara stolt!!
Det enda som jag tyckte var lite märkligt, det var att alla var så imponerade över hans kamplust och lekglädje...borde vara ett självklart inslag om man arbetar med sin hund. Men tyvärr är det väl alltför många som inte gör det kanske...

Nu är han även anmäld till sin första officiella agilitytävling...det blir i Oskarshamn. Känns lugnast att ta det på bortaplan där det kanske inte är sååå många som man känner och som gör en nervös...för nerverna lär krypa utanpå ändå! Men det är klart att det ska bli kul samtidigt, det är ju dags nu. Så nu gäller det att ligga i hårdträning ett tag. Jag måste ju iallafall få in ett hyffsat slalom. I koppel gör han ju det klockrent, men det kan jag ju inte plocka upp och koppla honom i mitt på banan direkt, haha, det hade ju blivit en syn för gudarna!!



Helgen har gått alldeles för fort...

over n out

åter till arbetet

Jaha, då är man tillbaka på jobbet. Gick på mitt sommarschema idag, så nu är framtiden spikad, iaf ett tag framöver.

Känns som att sommaren är över, nu när vi båda återgått till jobbet, en mycket märklig känsla måsta jag säga.
Det trista värdet som mestadels består av blåst och regn gör ju inte saken bättre,
ibland får jag för mig att det redan är typ oktober och vintern snart är här.
Men men, vi har ju en del roliga saker inplanerat under resten av sommaren iallafall :)

Nästa helg bär det av till Bjuv på cup. Det ska bli riktigt kul!
Bo i husvagn och bara leva hundliv hela helgen med massa trevliga människor!

Nu på söndag är det dags för herr Gizmo att bli utsatt för MH-testet...hmm, lite nervös är jag allt!!! Men det ska säkert gå bra.

Nu ska vi iväg och titta på "Sex and the city" på bio i kstad. Hoppas den är bra, jag som inte ens sett serien knappt...men men, det får tiden att gå iallafall ;)

Over n ot

längesen sist

Ja det var ett bra tag sen jag skrev sist och mycket har hänt

Till att börja med så fick vi tillbaka uppsatsen...GODKÄND!!!
De tyckte att den var bra med en intressant diskussion och inte alls nån himla debattartikel som vår handledare sa.
Så där slog vi allt honom på fingrarna och det kändes sååå skönt!

Gizmos höfter var godkända, efter många om och men, skönt det så vi kan fortsätta träna utan att oroa oss!!

Vad har mer hänt?

Massa bad med vovvarna har väl varit det stora nöjet tror jag, så länge vädret tillät det. Gizmo har nu lärt sig att tycka om att bada och till och med simma. Han hämtar dessutom dummisar i vattnet, trodde jag väl aldrig att jag skulle få honom till!


Förra veckan tog min kära bror studenten, tänk vad skönt att få sluta skolan!! Så stilig var han i sin kostym, min lilla lillebror har blivit stor. Känns nästan lite vemodigt...att se honom köra 24meter lastbil känns lite knasigt måste jag erkänna! Men ack vad jag är stolt över honom. Han som drömt om det sen han kunde prata, alltid vetat vad han ville bli när han blev stor och nu står han där! Jag är såå stolt! Nu flyttar han över sommaren iallafall för att jobba. Inte så långt iväg, men oj vad jag kommer sakna honom!

I helgen bar det av till Öland och SM i Lydnad och Agility med Malin, Filip och Helen. En riktigt rolig upplevelse måste jag säga, en underbar helg med avkoppling, fest och massa annat skoj!
satt och tittade på EM-matchen på en restaurang...



massa massa folk


Kom hem från Öland i söndagskväll, till en mycket tråkig nyhet.
Vi tänker på dig här nere Indus, men vet att du har det bra där du är nu!
Tänk vilka kära återseenden det blivit, inget ont kan nå dig där...

Idag har varit stora städardagen, flitigt flitigt, lite bak och lite så hanns också med
Men på förmiddagen tränade vi, superkul och det gick jättebra!!
Han är duktig min hund!



over n out


RSS 2.0